11/12/2007

hihetetlen

Na ezen padlot fogtam. ma olvastam egy angol (igen angol, nem magyar) ujsagban. A nevet nem irhatom le, ezert csak annyit arulok el, hogy igen hatasos robbanoszer. 3 betu! (3 massalhangzo, de mindegyik betut az abebecben tanultak szerint rjtjuk ki, igy nem fogunk ugy jarni mint a lengyelek. Allandoan nevetek rajtuk, amikor maganhangzo nelkuli mondatokkal dobaloznak!

NA AKINEK SIKERULT KITALALNIA A FELADVANYT, AZ KERESSEN RA www.tntmagazine.com oldalra es kutakodjon. Nagyon erdekses ujsag:)

Az angol nok 42% nem emlkekszik mit vett a kedvesenek az elmult karacsonyra!!
Az angol ferfiak 53% nem emlekszik, hogy mit kapott a kedvesetol karira!
Kerdem en, akkor kire jo a karacsonyi ajandekozas?

Gyerunk magyar Holgyek es Urak mutassuk meg ezeknek a mosolygos angoloknak, hogy mi emlekezunk az osszes karacsonyi ajandekra! Ugye igaz?
Aszem en csak rontanam a statisztikat, ezert en nem csinalom:)

Ha nem tudod milyen FELESLEGES dolgot vedjel szeretteidnek akkor nezd meg ezt az oldalt!
www.greatgifts.org
Aki nem ert nagyon angolul, annak roviden leirom az oldal tartalamat.
Itt oyan karacsonyi dolgokat tudsz vasarolni, amikre neked nem, DE masoknak eletben maradasuk fugghet tole. Talan eppen a Te ajandekod hosszabitja meg valakinek az eletet.
Tudsz 15 fontert buzat venni, amit utanna az afrikai raszorulok kapnak meg. Tudsz segelycsomagot venni, amivel a namibiai gyerekek elerhetik a 20 eves kort.
Na jo, lehet,hogy ez egy hatalmas atveres. Es a penzbol fegyvererket vesznek a kormanyok. Nem tudom. Dontsetek Ti!

1 comment:

naszuf said...

dede! mindenki vegyen mindenfele ilyen nekem is kell kutyut es ez olyan trendi mini/pico/nano egyenaram kell hozza targyakat. de ami meg ennel is fontosabb mindezt tolem!

lokjel fel (vagyis csak probald meg!) mert ha nem sietsz akkor lemaradsz az akciorol nezzegesd a http://www.globalplaza.hu-t h azonnal ertesulj a legjobb akciokrol!