02/11/2007

Érzem a klimavaltozast,...

Na aszem most mar érzem miért aggódnak a túdosok!
Reggel szépen felveszem a munkaruhamat, 2 pulcsi!!! Mire leérek a buszra, mar jobb kezemben liheg az egyik pulcsi. Jah, és november 2. van!!! Mi ez ha nem egy pofon a G8-as lakoknak!!

Vásárlás egy egyszeru szupermarketben (annyi van beloluk,hogy neha megijedek)..
.., ha nem latsz penztarost a kasszannal, ne ijedj meg! Kicsit izgultam, amikor ram kerult a sor, es nem lattam a penztarosneni kedves mosolyat. Ok, ott állok egy keprnyo elott, es mellette 2-3 szatyor felakasztva fugg!! Oh, gyorsan kilepni ebbol a sorbol. Ah, mar vannak mogottem. Akkor nézzuk mi van a kepernyore irva. "scannelje be a vasarolt termeket es helyezze az egyik szatyorba. Megvan! Most tegye ezt a tobbivel is!" A szatyor merlegen log, igy erzekeli, hogy belettetel valamit. Ezutan fizethetsz kartyaval, keszpenzzel!
Nagyon ugyes!!!

Pentek, ... Szerinted?:)

Azt hiszem mindnen munkam odaveszett tegnap..

Ma ismet hatalamas graffitiket mostunk le. Amiket inkabb masnak neveznek. Ilyeneket rajzoltal te is 3-5 evesen szobad falara. Sajnos ilyen kategoriaju tageket kell lemosnunk! Igazan aa szivem szakad meg, amikor elkezdem eltuntetni, es latom magam elott, ahogy ezek muveszpalantak egesz ejjel csinaltak, javitottak. En meg odamegyek, rafujok egy kis ghostot, azt mar el is tunt:)

Ha kavet akarsz inni, akkor adj magadnak legalabb 18 percet!!! Mert az itteni kave 3 dl, es kb 123fokos. Nem tudom hogy csinaljak, de meg sosem ittam ilyen forro kavet. Amikor a M&S gyarban dolgoztam, nem volt elegendo a 15 perces szunet, hogy megidjam. Mivel most mar nem ott dolgozok, igy van idom 1-2 orat kaveznom:)

Azt hiszem neha mas orszagba kerultem,...

..,mert mar 16. napja nyomom azesotancot, de tok felesleges. Itt iden mar nem fog esni semmi. Persze majdnem ezert buktam meg foldrajzoran, mert nem tudtam Anglia evi csapadekmennyiseget! Azt tanitotta kedves Klari neni, hogy ott, (nekem itt) mindig esik az eso! Nos kerem kijavitani azt a kettest, otosre, mert itt ugyan nem lattam 2 hete esot.
Ennyit Angliarol!

28/10/2007

egy az egybe

Vegre ujra esik az eso:) Itt letem alatt ez a 3. alkalom.
Hat kicsit ki vagyok a heti 6 napos munkabol. Minden nap eldicsekedett a supervisior, hogy mennyit pickingeltunk es billingeltunk. A napi mennyiiseg mennyi. Ha jol dolgoztunk csokit kaptunk. Tiszta szocikapi munkamoral.
A munkasok csak a sajat munkajukkal torodnek, nem igen foglalkoztatja oket, hogy mi a manager kivansaga:)

Azt hiszem masik orszagot kell valasztanom, ha angolu akaorok beszelgetni:)
Talan atnezek egy masik varosba, ahol kevesebb az idegen:) Most mi gyarmatositjuk Angliat:)

Na mar batrabban szorhatom a fontokat. Sikerult nyitnom angol bankszamlat. Igy mar szoba allnak veled az emberek.

Ha valaki jonne ki, az hozna nekem par kg turorudit es szaloncukrot?:)

Ja, tegnap fogtunk egeret a lakasban! Csak ne lennenek ilyen furak a lakotarsak. Roluk kesziteni egz filmet? Maga a kaszzasiker:)
Egerfogo: ragados papirlap.
Helye: konyhaasztal

Mar az elso nap beletenyereltem a csapdaba, mert en meg a hagyomanyos fem rugos, es a teglacsabdat ismertem. Itt ez van. Tegnap megfogtuk.
Halk cincogas, majdhatalmas visitas es ajtocsapkodas. Viktor ki, ambulans segitseg az egernek, oktatas a lakoknak. Ekkor derult ki, hogy mindenki biologus, virologus! Csak a csapdahoz ertem hozza, hogz kivigyem az udvarra a kis egeret, es hogy ne szenvedjen tovabb. Visszajovok, ezek levagtak volna a kezem, mondvan fertozott lettem. Domestost ajanlottak kezmosashoz. Na, ekkor ereztem azt, hogy hiaba egetem itt az ertelem langjat nincs eleg oxigen ami taplalna.
Nem tudom hol voltak eddig ezek az emberek, de most megtalaltam oket. Mar akkor fekudtem a nevetestol, amikor egy fel kisemlosbol (derektol lefele) levagtak, hogy eger. Holot patkany volt. Nem akarok senkit bantani, ez csak egy pici megjegyzes.

Be kell vallanom valamit. Mar kezd idegesiteni ,ha magyar szavakat hallok!

Mar lassan felveszem a G8-as orszagok lakoinak szokasait. Hihetetlen,hogy mennyire szuk sperpektivaban latnak az emberek, nagyresze. Persze ez csak 3 het utani megallapitas. De fontos!

Holnap kezdem az uj munkamat. Graffitiket mosunk le a falakrol, kapukrol. Nem egy alom melo, de igy kezdetnek nagyon jo. Foleg, igy, hogy csak egy erettsegid van.
Elvallalom, mert jobb mint az elozo, angolul kell beszelni, biztos munka.

Ma fedeztem fel egy gyonyoru kis tavat itt Wembleyben. Azt hiszem oda fogok minden nap kimenni. Majd kudom a fotokat.

Mara ennyi, ...