11/12/2007

hihetetlen

Na ezen padlot fogtam. ma olvastam egy angol (igen angol, nem magyar) ujsagban. A nevet nem irhatom le, ezert csak annyit arulok el, hogy igen hatasos robbanoszer. 3 betu! (3 massalhangzo, de mindegyik betut az abebecben tanultak szerint rjtjuk ki, igy nem fogunk ugy jarni mint a lengyelek. Allandoan nevetek rajtuk, amikor maganhangzo nelkuli mondatokkal dobaloznak!

NA AKINEK SIKERULT KITALALNIA A FELADVANYT, AZ KERESSEN RA www.tntmagazine.com oldalra es kutakodjon. Nagyon erdekses ujsag:)

Az angol nok 42% nem emlkekszik mit vett a kedvesenek az elmult karacsonyra!!
Az angol ferfiak 53% nem emlekszik, hogy mit kapott a kedvesetol karira!
Kerdem en, akkor kire jo a karacsonyi ajandekozas?

Gyerunk magyar Holgyek es Urak mutassuk meg ezeknek a mosolygos angoloknak, hogy mi emlekezunk az osszes karacsonyi ajandekra! Ugye igaz?
Aszem en csak rontanam a statisztikat, ezert en nem csinalom:)

Ha nem tudod milyen FELESLEGES dolgot vedjel szeretteidnek akkor nezd meg ezt az oldalt!
www.greatgifts.org
Aki nem ert nagyon angolul, annak roviden leirom az oldal tartalamat.
Itt oyan karacsonyi dolgokat tudsz vasarolni, amikre neked nem, DE masoknak eletben maradasuk fugghet tole. Talan eppen a Te ajandekod hosszabitja meg valakinek az eletet.
Tudsz 15 fontert buzat venni, amit utanna az afrikai raszorulok kapnak meg. Tudsz segelycsomagot venni, amivel a namibiai gyerekek elerhetik a 20 eves kort.
Na jo, lehet,hogy ez egy hatalmas atveres. Es a penzbol fegyvererket vesznek a kormanyok. Nem tudom. Dontsetek Ti!

hihetetlen

10/12/2007

:)

bocsanat, de most tenyleg el vagyok folglalva.

A heten 3 buliba kell mennem, meg kell vennem az ajandekokat (magamnak:), kell futnom egyet a Regent`s Parkban, ja es bele kell nyulnom a Temzebe. Ja, es meg kell latogatnom a csigaforgato franciakat. De errol majd kesobb

Na joo, holnap talan lesz kep rolam.
Na, most ereztem igazan, hogy a rndszerben hiba van!

Ma reggel feltunoen nagy erdeklodessel birt egy kis ceges auto hatso resze! Mindenki odament, megnezte es nevetesben tortek ki tobben. Persze a fonok nem volt ott:0
A ceg graffitiket mos le! Na most egy bator festomuvesz felfirkantott egy spanyol feliratot a kocsi hatso ajtajara. Igen a ceges kocsira:) Olyan volt, mintha a parkoloornek a kocsijan buntetocetli lenne

Ok, ok tudom, ezt nem naggyon ertitek!

Ki lesz otthon karacsonykor? aha, szoval sokan
Hat akkor majd meseljetek el a makos bejgli illatat, a halaszle tukrozodo piros levenek a szinet, a pulykahus roppanasanat.
Na, azert nem kell rogton idekuldeni mindnet:) Azt hiszem olyan leszek unnepek alatt, mint az angol reggeli. Kiados es egyszeru. Vegigkostolom a vilag osszes etelet, majd begurulok a metroba, kivitetem magam a Traffalgar-terre, es nezem ahogy elottem dobaljak az angol pu

karacsonyi mosoly:0

Na, nyugi, mar itt is vagyok

Kicsit azt hiszem irigyelnek a holgyek. Igen, az egyik legkedvesebb tevekenyseguket csinaltam, egyedul:)
Bevasarolni voltam!!! Hol? Nem a a helyi kozertben, nem is a kinai boltban. Az Oxford streeten, golderrs greenben. Igen tessek irigykedni, nem tudom milyen erzes lehet ez az utazas a holgyek szamara. De szerintem feler egy jobb partival:)
Hatalamas tomeg hompolyog az utcan, szinte megbenuitja az autos kozlekedest. Hihetetlen mennyi "robot" lepi el ilyenkor a boltokat. Szinte olyan erzesem volt, mint valami scifibe, amikor az emberek agyat atprogramozzak. Es csak egy dologra tudnak gondolni. "mit vegyek neki? es neki? hu, ez jo all nekem is, egyet veszek magamnak is. Hu, ezt biztos nem hordana, majd jo lesz nekem" Kb. ezek porognek a fejekben. Na de nehogy itt valami antifeminista felhangot ussek meg ezzel a megjegyzessel, ezert oda kell tennem, hogy ez csoportos foglalkozas! Ott vannak a ferfiak is, akik szinten elvezik a shoppingolast. Igen nehez komor arcu embert latni ilyenkor itt.
Most tunt fel eloszor, hogy itt a penz nem nagyon szamit. Azt hittem a Harrods-ban csupan 3-5 szupergazdag fog mozogni. Aha, a bolt tele volt. Es nem a zsiros emberekkel. Aszem.
Na ez olyan bolt, ahol nincs kirakva az ar! Vajon miert?