17/10/2007

elso 21 nap

Nagyon elvezem minden percet ennek az eletnek. Erkezesem ota csupan jo dolgok tortennek velem. Persze magamnak csinalok problemat, azt mindig sikerul.

Mar elso nap sikerult szallast talalnom!!!! elkepeszto mi? Pecsett 2-3 hetig keresgelsz, itt meg idejosz, azt mar pakolhatsz is a szekrenyedbe.
Magyarok koze kerultem!!! Mar keresek valami masik szallast. Ugye tudjatok milyen arcok a miskolciak:)

Hu, azt hittem nem lesz munkam. De ahogy bolcs es tanult kollegam, Atesz mondta "menj be minden hova, nem baj ha kirohognek, nem baj, ha elkuldenek, a lenyeg, hogy KERESS!"
Na ne mpontos az idezet, talan nem haragszol meg erte kedves Atesz! Ha aprilisban josz, akkor majd megbeszeljuk.

Ja, ez a varos a dohanyosok Mekkaja. Eleg par orat setalni a belvarosban, es mar erzed is a hatast. Kapar atorkod, nehezen veszed a levegot. Ilyenkor azonnal rohanas a Regent's Parkba!!!


Ja, van munkam is. A legalja, de par napig meg birom. Olyan mint a diakmunka, csak 5 fontos az oraber, es beepulsz a multi eletebe. Na en innen akarok gyorsan kilepni. Ram ne alapozza egyik multi se a jovojet.

Hu, mennem kell, mert lejart a kredit...

End of part 1:)

Nem fontos, annyira

Sziasztok, ...

...ezek az elso lepesek itt kinn majdnem olyanok, mint amikor levettek a kis biciklimrol a tamasztokerekeket. Biztos elestem sokszor, de felaltunk, mert elveztuk.
Hu, azy hiszem ez rossz pelda, mert vannak kozottunk olyan emberek, akik nem szeretnek tekerni:)

kezdet

aszem kicsit tobbet kell neteznem, hogy megertsem a rendszer mukodeset