17/12/2007

szegeny diakok

Sziasztok Lanyok es Sracok!

Minden kedves diaknak(na ez valami KISZ-es konyvbol vettem, igazabol irhattam volna hogy kedves padtarsak:) Na jo, ezert a megszolitasert ket kort buszozok a varosban bubtibol:) Ja, de rossz bunt! ugy utalom az emeletes buszrol nezni a varost:) kivanook sikeres vizsgaidoszakot, es elvezetes vizsgazaro partykat!

Vegeztem! En tobbet nem leszek itt karacsonykor! Aszem jovore fellovettem magam az urbe, ott nem kell parazni az ajandekok, a legjobb cuccok miatt. Nem kell fagyott mosollyal bemenni a 12.743 boltba megneznia ruhakat, hogy talan val;amelyik par pennyvel olcsobb! De itt a csavar!
amig vegigjartad a boltokat a legolcsobb hely miatt, addig bizony ettel valamit, hogy birjad a turat. Es a kaja arat hozzaveszuk a legolcsobb cucc arahoz, akkor mar nem is olyan olcso:)

sorry, de meg mindig munkat keresek! NEM NEKTEK!!!!

3 comments:

naszuf said...

biztos nem gondolt meg bele h mennyi ideje megy a valogatassal es hogy ennyi ido alatt mennyi penzt tudott volna keresni. tobbet mint amennyit sporolt? itt valami atveres van.

Anonymous said...

Kitartást Viktor, az ajándékvásárlási láz itthon is 40fok körül van, de reméljük túléljük, mint minden évben. Mától cseppenként gyűjtöm neked a kerozint, hogy végre hazajuss. Egyszer.
:)

naszuf said...

unod a festmenymosast? vagy masodallasnak?