13/11/2007

szombat, ausztral pub-ban party

Ha itt vagy Londonba, akkor indulj Actonba, ott a metro bejarattal szemben van a Redback Tavern. Ausztral kocsma angol sorokkel, ausztral holgyekkel, sracokkal, plussz 2 magyar arvaval.
Peti es Viki. A ket kicsi arva elindult sos tengertol illatozo holgyeket nezegetni. De jottek az akadalyok. Metro nincs, javitjak. A bejaratnal kozlik, hogy menjunk a kov. buszmegalloig, ott lesz metropotlo jarat. Igen, itt van olyan munkakor, ami csak annyit takar, hogy elmondod az utazonak, melyik busz jo neki.
Ja, az iskolak elotti zebraknal stop tablaval allo emberket lathatsz! Ha o megall a zebran, palcajat a betonra helyezi, es felvillan a STOP felirat, akkor az istenert se probalj mellette elhaladni!! Mert 1000 fontot kell fizetned ezert, ja meg elveszik a jogsidat.

Szoval Peti es Viki all a haz elott, nezegeti az 5 £ belepot, es hopp, mar benn is vannak.
Rohanas forrashoz!! "Two pint Fosters, please." Hangzik, legalabb 3szor, mert egy ausztral hogyan ertse magyar akcentusu angolt. Sor a jobb kezbe, ez nem problema. Szinpad/tancter melletti lepcson figyel Peti es Viki. Egy sarmos hang kozli veluk, hogy ne alljanak a lepcson. NEM SZABAD a lepcson allni a pubban!!! Erre figyelj, ha idejutsz.
Peti cigire akar gyujtani, kimegy. Visszakuldik, hogy a belso udvaron cigizzen.
Ha este kilepsz egy bulis helyrol, nagy az eselye, hogy nem tudsz visszamenni, mert tele van.

Irany a kert!!
Biztonsagi a kertre nyilo ajto elott. Italt nem vihetsz ki, es varj amig a secus kienged. Peti es Viki kilep, 15m"-es terulet, kb 20 ember. NEM kb, pontosan 20 ember van kinn. Viki fekszik a nevetestol. amikor tudatosul ez benne. Ok, kicsit fura. Nevetes abbamarad. Cigi leeg, vissza a melegre, ittal meg a helyen, szinte tele van. Ja, itt nem szokas lenyulni mas italat.

A kinalat!

Az volt boven, szegeny Peti es Viki nem tudtak merre nezzenek, mit mondjanak.

No comments: