18/03/2008

kostolj mondent

Ha egyszer kijutsz Angliaba, Londonba kostolj!!!
Kostolj bele mindenbe. Menj oda egy idegen emberkehez es kerdezd meg,hogy merre van ez az utca, ez a nuzeum. Biztos,hogy segiteni fog. Nem pedig "nem koszonom, nem erek ra" valaszt hasznalja.
Probald ki a kuriozumnak szamito emeletes buszt. elvezni csak az emeleten levo elso ulesben lehet. Kifejezetten ajanlom a buszos kozlekedest Londonban. Mert igen jo varosnezo tura, es legalabb 10-18 nemzet nyelvet hallhatod a hatad mogott:)

Kaja:
amit soha ne probalj ki,az az angol konyha! azt hiszem nem is letezik angol konyha.
-Jacket potetos-ez egy nagy darab krumpli, egeszben megsutve es teletomve finomsagokkal.
aszem ez egy tipikus angol kaja,ami joo!!!
-Vinegar- na ez az ecetuk. Talan valami egyszeru gyomorontas utani illata van. De ennek ellenere mindenhez adjak, chips-hez(sultkrumli), cracker-hez(chips). Ahhh
-bab+bacon+tukortojas+kolbasz+kave vagy tea+kenyer 7napbol 7szer. Angol reggeli!

Nem tudom,de az angoloknak szerintem valami gond van az izlelo mirigyeikkel. Talan nincs is.

Pia(alkohol, udito)
-ale- egyik legfinomabb sorfajtajuk. Barna sor, es igentokeletes izuek. Ha pedig dobnak hozza egy kis gyumolcsot,akkot egyszeruen 3-4 kell inni belole.
-cider- ez gyumolcsbol keszult sor, kicsit savanyu, de szinten kihagyhatatlan. Ezekbol is hatalmas a valasztek
-cukros szaros lottyok. Ha maniakus colabuzi vagy. akkor eleg ha idejosz,es maris elvezheteted a 0-50%os cukortartalommal. Kis uveg, kis doboz, kis uveg 6os csomagban, "zero sugar" feliratu cola vegasoknak ajalnott
-mineral water-hat aszem igen buszke nemzet lehet amienk. Nekunk van a vilagon a legnagyobb asvanyviz keszlet. Otthon legalabb 100 felet talasz a boltban. Itt?? 4 import asvanyvizbol valogathatsz. Ja,es minden vizes palack 0% zsirtartalmu, 0% kaloria. Mi a f__z?
Ennyire hulye lenne az angol,hogy fel kell vilagositani,hogy a viz nem hizlal. ahh...
Ui: hol vannak a magyar vilagversenyeket nyert vizek? Mert hogy itt nem lattam,az eleg szornyu. Ekkora piac,ami csak itt Londonba van felszippantana 1-2 nap alatt az osszes vizunket.
Jo nekik a cola!!

No comments: